Miqësia e ngushtë Xheni-Armela duket vite dritë larg, para miqësisë së re Xheni-Fiorentina.

Ato të dyja bisedojnë rreth banorëve të tjerë dhe Fiorentina ndale veçanërisht tek çifti Damiano-Armela.

“Kam përshtypjen që Damiano e ka vlerësuar shumë veten edhe ka thënë mund zërë apo të zgjedhë kë të donte nga femrat. Ndonjëherë nuk ka të bëjë vetëm ajo, që është i zgjuar”, thotë Fiorentina, ndërsa Xheni pohon me kokë.

Të njëjtin mendim ajo ka edhe për Armelën “Edhe ajo ka menduar që jam ashtu, bëj kështu dhe…”, thotë Fiorentina, mendimi i së cilës ndërpritet nga Xheni që shton “Dhe mbeti me atë pastaj”.