Në një foto ku shfaqen të dy të publikuar nga Olsi kanë nisur komentet dhe duke se Fiorentina nuk ka duruar pa u kthyer përgjigje. Sipas një komentuese Olsi mund të ishte afruar edhe më shumë në foto për ti treguar dashurinë partneres së tij.

Por Fiorentina ka reaguar duke u shprehur se nuk ka nevojë ai t’ia tregojë dashurinë aty për atë. Më pas komente të tjera kanë vijuar duke i thënë Fiorentinës se e ka treguar Olsi që nuk ka aspak vëmendje dhe dashuri për të.