Pak më herët, Lupçe tha në një bisedë me Olsin dhe me Fiorentinën se Danjeli tashmë që debatoi me Olsin, po kërkon të bëjë vëlla Musën, ndërsa tashmë këtë gjë ja thonë në sy këtij të fundit.

“Ka ndërruar sjellje me ty Danjeli është bërë më i butë”, i thotë Lupçe Musës.

“Kot nuk thotë Musa, që mua më lëpihet. Pse budalla është ai?! Unë po të vlerësojë o Musa, pasi ai i bie që një person si Danjeli po të vjen nga mbrapa pavarësisht se çfarë ka thënë për ty deri dje. Ndërkohë, t’i po i qëndron fjalës tënde, duke mos ndryshuar ashtu siç je, ndërsa ai është dredharak. Të vlerësoj në këtë rast”, i thotë Fiorentina Musës për marrëdhënien e tij me Danjelin.