Fiorentina ulet mbi Olsit tek këndi i cigares në oborr, por Olsi e shtyn dhe pyetjes së Fiorentinës se përse e largon i jep një përgjigjje.

“Të shtyj se ti nuk merr vesh! Është drekë dhe kemi kalamaj që na shohin”, i thotë ai.

Fiorentina bindet dhe ulet në krah të Olsit, ndërkohë që përballë kanë Marjusin.

“Ky nuk merr vesh zemër. Ky ka për të ikur të shtunën”, i thotë Fiorentina.

Olsi nuk ka dëshirë të flasë për këtë temë dhe ja kujton Fiorentinës këtë.

“Mos ma përmend”, i thotë ai.