Në të njëjtën kohë, por të ndarë, Fotini-Danjel dhe Fiorentina-Olsi, diskutojnë për njëri-tjetrin.

Fiorentina i thotë Olsit që e ka një përgjigje për Danjelin që tani për spektaklin e së shtunës. “Nuk do ta besosh as ti se si do të reagoj ndaj tyre”, i thotë Fiorentina Olsit.

Ajo thotë se deri tani ka qenë e rezervuar ndaj tyre, por tashmë do të ndryshojë sjellje. “Nëse deri dje mbaja gojën e nuk flisja se më vinte keq nëse do dëgjonin ndonjë gjë nga unë, tani nuk e vras mendjen fare, s’më intereson”, thotë Fiorentina.