Fiorentina ka një misksim ndjenjash, është e dashuruar me Olsin, me nerva me Elsamedin dhe xheloze për veprimet e Ambrës me partnerin e saj.

Ndërsa është duke u “shfryrë”, teksa bisedon me Gastaren, e pasi ka folur shumë për Elsamedin, tashmë diskutimi i saj është fokusuar tek Ambra.

“Po t’ia kishte bërë Adnandit çdo bëje?!”, e pyet Fiorentina Gastaren, e cila përfshihet fare pak në këtë bisedë.

“Si duhet të ndjehem unë në këtë rast. Unë nuk dua ta ofendoj. Pse nuk merret me të tjerët po pikërisht me Olsin. Pse duhet t’i thotë ajo që të kam parë nga jashtë të kanë parë dhe shoqet dhe vdesin për ty”, shprehet Fiorentina me nerva duke theksuar se “Është një gjë këtu dhe unë do e gjej”.