Danjeli luan me top në oborr, ndërsa Fiorentina qëndron e ulur jo larg tij.

Ata nisin të flasin për Damianon dhe Armelën. Fiorentina thotë se nuk do t’i japë asnjërit kënaqësinë për ta parë keq atë.

Ndërsa Danjeli shprehet se ata nuk njohin limite për lojën ose rregullat. “Kur nuk gëzojnë respekt për veten, çfarë do të gëzojnë për të tjerët”, thotë ai.

Ndërsa Fiorentina ka edhe një “kërcënim” për Damianon dhe Armelën. “Dua shumë të qëndrojë dhe të mos dal nesër dhe të shikosh çfarë do t’i bëj unë Damianos dhe Armelës në aspektin e fjalës dhe lojës. “Dua shumë të jem këtu”, thotë Fiorentina.