Olsi, Lupçe dhe Fiorentina flasin për banorët dhe konkretisht për Musën.

Fiorentina thotë se atij nuk duhet që t’i zësh besë. “Dredharak është edhe ai Musai. Unë nuk i zë besë atij”, thotë Fiorentina.

Lupçe thotë më pas se askujt nuk i ka besuar në shtëpi përveç Olsit. “Pas diskutimeve që kam pasur me Olsin nuk më ka dalë asgjë, ndërsa askujt tjetër nuk i besoj në shtëpi”, thotë Lupçe.

Olsi dhe Fiorentina kujtojnë debatet që kanë pasur me Donën dhe shprehen se ajo nuk i pranon ato që ka thënë më parë.