Fiorentina sheh Fotininë dhe Danjelin që u veçuan nga grupi dhe për këtë të fundit ajo thotë se është i shtirur, mendim që e mbështet edhe Lupçe.

Fiorentina thotë se tashmë publiku ka arritur të njohë të gjithë banorët dhe të kuptojë sjelljet e tyre dhe se si janë ato.

Më tej Fiorentina i thotë Lupçes që nëse nuk e fiton ajo me Olsin do donte shumë ta fitonte ai me Katerinën.

“Ju keni luajtur shumë pastër Lupçe, ndaj do doja ta fitonit ju nëse nuk e fitojmë ne”, u shpreh Fiorentina.