Fiorentina ka Olsin në krah në tualet, por nuk mund t’i flasë atij edhe pse duket se ka shumë për t’i thënë.

Ata vetëm buzëqeshin me njëri tjetrin, duke respektuar provën e javës. Fiorentina lan duart dhe teksa largohet thotë: Kjo lojë ka për të përfunduar shpejt.

Olsi qesh dhe pasi ajo largohet, ai reagon. “Ishalla zgjat deri në finale kështu, me kësmet”, thotë ai.