Duke ngrënë në krah të Olsit, Fiorentina vëzhgon nga larg sherrin mes Katerinës dhe Marjusit.

Në këtë përplasje ajo dukshëm mban anën e Katerinës dhe flet me zë të ulët për Marjusin.

“Epo kur u bë edhe ky!”, thotë ajo dhe bëhet gati për t’u ngritur dhe përfshirë në debat.

Por përpjekja e saj ndalet nga Olsi.

“O, çfarë je duke bërë? Ulu aty! Po të flas unë pra, ulu aty!”, i thotë ai dhe Fiorentina “zbaton” urdhrin e partnerit të saj.