Fiorentina me Kenin dhe Vivin ndodhen në oborr. Ajo i thotë Keit se nuk e di sesi do duket nga jashtë sepse jashtë ka lënë dikë.

Kei e pyet nëse behet fjalë për prindërit, shoqërinë apo fisin dhe ajo i përgjigjet se asnjërin prej tyre.

Ndër të tjera ajo shton se nuk e besonte se gjerat me Olsin do shkonin kështu. Kei e këshillon të mos e vrasi mendjen për gjerat nga jashtë.