Mëngjesi i sotëm për Fiorentinën është një paksa ndryshe nga çdo ditë tjetër, ajo jo vetëm që ka fjetur në oborr dhe zgjimi e ka gjetur të vetme, por gjatë gjithë natës ka menduar rreth marrëdhënies së saj me Olsin dhe faktin se ai po argëtohet në praninë e dy femrave të tjera.

Ajo e ka shprehur shpesh herë që ajo është natyrë xheloze, por kësaj here ka ku t’i bazojë xhelozitë e saj.

“Më kanë vrarë vetëm veprimet e Olsit, janë gjestet. Ai i ka fjalë boshe, ia merr era. Më mjaftoi një ditë në 2 muaj që ai të humbasë besimin tim. Me Olsin shumë vështirë për të krijuar besimin, për një dit ma hodhi poshtë besimin”, shprehet ajo.