Prova e ndarjes me grupe ka përfunduar dhe duket se të gjitha janë kthyer në pozicionet që kishin para zhvillimit të lojës.

Edhe pse u duk se mes Elsamedit dhe Fiorentinës dhe u arrit paqja kur ata ishin në grup së bashku, për Fiorentinën nuk është kështu.

Ajo akuzon Elsamedin se ai ka shfrytëzuar pikën e saj të dobët për ta nxitur kundër Olsit.

“Ti me ingranove me situatën e lojës së grupeve dhe e përdore dobësinë time”, shprehet Fiorentina. Por Elsamedi i thotë se ai nuk ia folur për të keq dhe se ai e ka ngushëlluar.