Përveç Musës, Elsamedi kapet edhe me Fiorentinën me të cilën diskutoi gjatë natës së kaluar dhe nga aty nisi debati i sotëm.

“Tenton të na ulësh duke folur për jetët tona jashtë”, i thotë Fiorentina Elsamedit. “Ju nuk dini të bëni diçka të bukur”, i thotë Elsamedi.

Fiorentina i thotë më pas Elsamedit se ai nuk i pëlqen aspak si person, ndërsa më pas i flet me ironi: “Unë kjo jam, e shes veten për lojë dhe t’i bashkë me mua. Ke shumë inate. Ti nuk e di se sa rezerva kam unë për ty dhe do t’i shohësh në vazhdim”, i thotë Fiorentina.