Fiorentinës i kalojnë nëpër mendje pamjet e transmetuara gjatë spektaklit me Olsin që mbante në krah një striptiste gjatë festës së beqarisë së Danjelit.

“Më vjen inat pse të dalim vetëm ne dhe jo të tjerët”, i thotë Fiorentina Olsit.

Olsi i thotë që të qetësohet se në pamje nuk ka dalë asgjë e keqe.

“Unë jam kënaqur aty dhe nuk jam pishman fare për këtë”, i thotë Olsi.

“Po ti s’i bën me mua ato, nuk më merr në krah mua”, i përgjigjet Fiorentina.

“Po ti nuk je kubiste, ça të të them unë”, i përgjigjet Olsi.