“Ju jap dorën këtu, presim bastin Damianon e keni deri në finale”, i thotë Fiorentina Danjelit dhe Fotinisë, teksa ishin në oborr duke tymosur cigare.

“Po e fitova unë do të kërkojë çfarë të dua nga ju”, thotë ajo.

“Ai nuk del pasi unë nuk e bëj dot atë lloj loje si luan a. Ai do të shkojë deri në finale, por nuk e fiton pasi gjithmonë në fund e keqja humb”, thotë Danjeli.

Danjeli thotë se e ka mbështetur Damianon pas debatit të ashpër që kishte me Ervinin dhe me Olsin, por tashme shprehet se e ka kuptuar se e gjitha ka qenë një lojë e tij.

“Damiano e paska pasur gjithë kohës lojë këtë që kërkon të nxehë të tjerët”, thotë Danjeli.