“Nga Olsi kanë frikë të gjithë”, i thotë Fiorentina Donës. “Më sulmojnë kur nuk është Olsi. Asnjë nuk ka burrërinë të përballet me Olsin”.

Më pas, Fiorentina dhe Dona flasin për Danjelin.

“Ai hodhi poshtë mundin që bëri Olsi për të bërë bukën”, thotë Fiorentina. “Edhe me tortën tonë e bënë për të na acaruar”, thotë Dona.

Dy vajzat kanë flasin edhe për Damianon. “Ai ka parë Big Brother 5,6,7,8 dhe ka krijuar një karakter”, thotë Dona. “E ka të qartë se duhet një histori prekëse dhe kaq. Po ajo që ka në krah çfarë bëhet”, thotë Olsi. “Ajo është kot!”, thotë Fiorentina për Armelën.

Dona thotë për Damianon se ai do të marrë vota nga Kosova. “Bën si atdhetar, i ka marre dy bluza Liridonit”. “Po do Kosovën i bie që nuk do Beratin”, thotë Fiorentina.

“Objektivi ka qenë që të na nxirrnin kokë më kokë me Ervinin dhe të dilte një nga ne”, thotë Olsi.