Shakaja gjysma e së vërtetës dhe ajo që nisi si me shaka mes Olsit dhe Fiorentinës për xhelozitë dhe tradhtinë, përfundoi në debat mes tyre.

“Mbrëmë të kam thënë ik shih punët e tua se isha në kulmin e gjumit”, i thotë Olsi në lidhje me bërtitjen që i ka bërë një natë më parë.

Fiorentina ja kthen duke i thënë se kishte fikë vetëtimat, ndaj i foli.

“Po unë kam frikë bubullimat, prandaj të shtrëngova fort, po ti u solle shumë keq. Po ti, kur mbaron punët e dua nuk do t’ja dish fare për të tjerët dhe po të flas seriozisht për këtë dhe jam me nerva”, i thotë ajo.

“Kam qejf kur nevrikosesh ti”, i thotë Olsit, por Fiorentina vazhdon të këmbëngulë se ai po mendon vetëm për veten e vet brenda shtëpisë.