Fillojne Audicionet per Big Brother Albania 9Big Brother Albania 9 – Kemi pritur nje kohe te gjate per fillimin e ri te edicionit te big brother albania 9. Dhe si duket Big Brother tashme eshte me afer se kurre.

Audicionet per kete edicion kan filluar, me poshte i keni te gjitha te dhenat per audicionet e big brother albania.

Per me shume informacione dhe per me te rejat rreth BB Albania na vizitoni ne kete faqe si dhe na ndjekin ne rrjetet sociale.

TiranëTirana International Hotel
Të premten, 6 janar 2017. 16:00 – 23:00
Të shtunën, 7 janar 2017. 11:00 – 20:00
Të dielën, 8 janar 2017. 11:00 – 20:00
Big Brother do të shkojë për të bërë audicione në:
Shkodër14, 15 Janar
Vlorë21, 22 Janar
Prishtinë28, 29 Janar
Shkup4, 5 Shkurt