Pas famës që morën në Big Brother, banorët kanë arritur të marrin shumë vëmendje dhe ndjekës në rrjete sociale. Një ndjekëse e Lupçes ka dërguar në redaksinë e Tabloid.al bisedën me ish-banorin dhe shprehet e indinjuar për fjalorin që ai ka përdorur me të.

Madje Lupçe i kërkon vajzës të takohen dhe pasi ajo e refuzon, ai fillon të përdorë një fjalor aspak të hijshëm.

Lexoni mesazhet: