Ervini provokon Liridonin: Jeni dy për një

Ervini ndjehet i qetë pas puthjeve me Sidritën dhe tashmë që ndjehet se është formuar si çift ngacmon djemtë beqarë të shtëpisë, e njëri prej tyre është Liridoni.

“Tani do bëhet loja shumë e nxehtë, se janë dy që duan të puthin 1. ”, thotë Ervini duke iu referuar Liridonit dhe Benardit, të cilët pëlqejnë të dy Xheni. Duke shtuar më pas për Benardin “Tani nxehet sheiku, imagjino sikur t’ia puthin”.

“Na bëre për cigare”, i thotë Liridoni që u vendos në një situatë rë sikletshme.

Më pas Ervini i sugjeron se dikush duhet ta hedhë hapin i pari dhe të mos presë që Xheni të vendosë.