Aventura e tyre në Big Brother përfundoi. Enida dhe Marjusi janë çifti më pak i preferuar nga publiku.

Ata humbën në përballjen përballë çifteve të tjera dhe Elsamedit, që në nominim ishte i vetëm pas vendimit për të vazhduar lojën i ndarë nga Ambra.

Në nominim ishte që të gjithë banorët, përveç Ambrës dhe çiftit Donald-Elisona.