Elsamedi i ka gjetur një emër grupit rival, Danjel-Fotini, Olsi-Fiorentina dhe Donald-Elisona.

“E gjeta, këta janë grupi i thumbit”, thotë Elsamedi, i cili bën i thotë Lupçes më pas se shkodranet kanë gjakun e nxehtë duke iu referuar debatit mes Donës dhe Fotinisë.

“Ata bëjnë lojëra fjalësh, nuk dinë se çfarë flasin”, thotë Elsamedi. “Janë futur shumë thellë, shohin edhe çfarë kam veshur unë”, thotë Dona.