Elsamedi i rrëfen Donaldit për lidhjen e tij para Ambras. Ai thotë se ka qenë për një kohë të gjatë i dashuruar.

“Kam qenë i dashuruar keq fare. Tre vjet kam qe i lidhur dhe pas kësaj lidhjeje është kjo me Ambran dhe s’kam patur asnjë lidhje tjetër serioze”, i thotë ai.

Edhe Donaldi flet për veten. Ai thotë se nuk është tip që mban lidhje serioze.

“Është love edition, por nuk duhet të bësh gjithë ditën puçi-puçi. Unë jam tip i ftohtë si natyrë”, thotë ai.