Elsamedi i thotë Danjelit se ka kuptuar brenda shtëpisë që ai përdor të njëjtat gjëra në çdo debat.

Ky, i thotë Danjeli, është mendimi i tij dhe më pas shton se Elsamedi hyri me vrull të madh në shtëpi dhe se nuk u la kohë banorëve të tjerë që ta njihnin.

Elsamedi thotë se është i vërtetë dhe e quan Danjelin aktor.

“Je aktor i mirë! Të komplimentoj dhe mos e merr për kunjë këtë!”, i thotë ai.

“S’ta marr për bazë fare”, i përgjigjet Danjeli.