Elsamedi u bashkua menjëherë me Ambrën pas rënies së gongut, i cili sinjalizoi përfundimin e provës së javës.

Reagimi i Elsamedit nuk ngjasonte aspak me atë të Fiorentinës. Ai shkon takon Ambrën dhe e përqafon atë. Ambra e pyet nëse ishte kënaqur me provën, por për të nuk kishte qenë kështu.

“Unë e vuajta”, thotë ai.