Edhe pse ata e vazhdojnë lojën tek dhe luftojnë ta fitojnë të vetëm çmimin e madh në Big Brother, sërish Elsamedi e këshillon Ambrën.

Ai i thotë të mos e mbajë mendjen se çfarë mendojnë jashtë për të, por të përqendrohen te loja në shtëpi.

“Unë e di që më shajnë jashtë se më kanë inat”, thotë Ambra.

“Jashtë krijon gjë tjetër dhe varet se çfarë i jep publikut. Po mendove se çfarë ndodh jashtë nuk përqendrohesh. Po e mbajte mendjen jashtë është e vështirë të jesh i qetë”, i thotë Elsamedi Ambrës.