Aventura e Gastares dhe Adnandit në shtëpinë e Big Brother zgjati dy javë.

Publiku votoi më pak për të vazhduar lojën për çmimin e madh pikërisht këtë çift.

Gastarja dhe Adnandi u futën në Big Brother dy javë më parë. Gjatë javës, Gastarja u bë protagoniste me një gjë të pazakontë. Ajo kërkoi të kryente testin e shtatzënisë, që në përfundim rezultoi negative.