Teksa ndodhet në kuzhinë me Lupçen, Olsi thotë se Danjelin e ka kapur frika se mos del dhe e lidh opinionin e tij me bisedën që ai ka hapur e banorët e tjerë për një eliminim të dyfishtë këtë të shtunë.

“E ka kap frika atë, sa gjynah”, shprehet Olsi ndërsa pyet Lupçen nëse e hapi apo jo Danjeli bisedën e eliminimit të dyfishtë dhe se sa konkurrentë shkojnë në finale.

“Ai mund të dalë më shpejt se Ambra”, shprehet Lupçe, kurse Olsi shton me ironi “Ka dhënë shumë brenda shtëpisë ai prandaj”.