Ejona i tregoi Keit dhe Lupçes se që në takimin e parë që ka pasur me Ademin i kanë premtuar njëri-tjetrit besnikëri.

“Që në ditën e parë që dolëm për kafe me Ademin, e kemi vendosur që të vazhdojmë përgjithmonë bashkë”, thotë Ejona.

Ajo tregon më pas se Ademi nuk ka qenë i pari që e ka ngacmuar atë. “Madje e ka futur edhe në telashe”, tregon ajo.

“Unë isha në Itali dhe ishte njëri që e ngacmonte dhe e ndiqte. Unë e mora në telefon, por edhe më pas ai vazhdoi të bënte të njëjtat veprime. Më detyroi të merrja dikë telefon që ta ‘sqaronte’”, thotë ai.