Ejona – Adem

Mosha: 23 vjeçe/25 vjeç

Vendlindja: Berat

Vendbanimi: Berat

Jona ka një histori të dhimbshme të jetës së saj. Për shkak të sëmundjeve të rënda humbi njëri pas tjetrit prindërit në moshën 3 dhe 8 vjeç. Që nga ajo kohë jetoi me hallën e saj, që i dha një dashuri të pakufishme prindërore. Kur ishte 14 vjeçe, ajo diagnostikua me kancer dhe pas shumë kimioterapive arriti të mposhtë sëmundjen. Kur ishte 16 vjeçe ajo u njoh me Ademin që është dashuria e parë dhe vetme e saj. Edhe Ademi është një djalë nga Berati, i rritur në një familje të thjeshtë. Jona e Adem kanë një djalë, që e quajnë Artur si babai natyral i Jonës. Ëndrra e tyre është të fitojnë “Big Brother”.