Egnajti është kurioz të dijë se çfarë i pëlqen Armelës tek një mashkull dhe ajo i përgjigjet.

“Dua që të jetë një njeri me siguri në vetvete sepse më jep edhe mua siguri kur nuk kam. Pastaj më pëlqen një mashkull me bark”, i thotë ajo.

Më pas biseda mes tyre zhvendoset tek Damiano dhe debatet që kanë patur me të.

Armela i kujton Egnajtit se Damiano i ka thënë asaj që është lojtare e fortë në shtëpi dhe porosit Egnajtin që në debatet që ajo bën në shtëpi ta mbështesë atë edhenëse gabon.

“Kur gaboj më merr veç dhe ma thuaj”, i thotë ajo.