Fotinia diskuton me Fiorentinën tipin që ka i dashuri i saj, për të cilin thotë se është i turpshëm.

“Edhe nga Tropoja, edhe i turpshëm”, ja kthen me shaka Fiorentina.

“Dhe nuk shprehet shumë. Unë shprehem më shumë. Afrohem për ta puthur dhe më shtyn pa mendje, sidomos këtu në Big Brother, është tip i rëndë”, i thotë ajo.

Fiorentina bie dakort me të dhe i thotë se duket vërtetë tip i rëndë.