Dy ish-konkurrentë të edicionit të parë të Big Brother, do të jenë analistët gjatë mbrëmjes së sotme.

Jonida Alickolli dhe fituesi i edicionit të parë të Big Brother, Arbër Çepani janë edhe analistët e kësaj mbrëmje.

Gjatë spektaklit ata do të japin edhe mendimet e do të bëjnë edhe analizat e tyre rreth banorëve të shtëpisë së “Big Brother 9”, por jo si 10 vite më parë nga brenda shtëpisë, por nga jashtë saj.