Xheni ia ka bërë të qartë se ai nuk ka asnjë shans me të dhe Damiano e sheh të humbur “luftën” përballë Benardin për “dorën” e Xhenit.

Por Damiano ndryshe nga pjesa tjetër e banorëve e ka të qartë se si funksionon “dalja” nga shtëpia përmes nominimeve. Dalje e cila në fakt do të thotë kalimin për në shtëpinë e çifteve.

Damiano e ka kuptuar tashmë se asgjë nuk mund të hyjë në mes të çiftit Xheni-Benard, çka sipas mendimit të tij i bën ata të jenë dyshja e radhës që lënë shtëpinë e beqarëve.

Këtë mendim, ai ia shpreh Liridonit, i cili ndjehet i rrezikuar se mos del nga shtëpia këtë të shtunë. Por Damiano e qetëson se është e sigurt se ata të dy nuk dalin nga shtëpia, por që me shumë gjasa do të jenë Xheni-Benard.