Dona xheloze për Xhenin?

Dona këmbëngul se Musa përmendi edhe Xhenin kur tha se kush i pëlqente në shtëpi, por vetë Musa thotë se emri i parë ka qenë ai i Donës.

“Kush të tha që më pëlqen Xheni?”, i thotë ai.

“Në fillim më the ti e Xheni, pastaj më the më shumë ti dhe po të ishte Xheni në vendin tim do thojë të njëjtën gjë”, i përgjigjjet Dona.

Musa i thotë se këtë nuk do ta bënte asnjëherë, ndërsa Dona nuk ja ka besën.

“Ku ta di unë që nuk thua të njëjtën gjë? Pak a shumë të njëjtën kohë kalove si me mua, edhe me Xhenin”, i thotë ajo.

“E pe shumë mirë që unë nuk kam interes për njeri tjetër derisa të thashë që kam interes vetëm pr ty . Ti e di më mire se mua kështu që mos thuaj sikur nuk e di e mos qesh. Është diçka që po do ta them unë, ta them, por idea është ta kuptosh ti”, i përgjigjet ai.
Më pas, Musa shton se as ai nuk është i sigurtë për bisedat e Donës me djemtë e tjerë, por Dona i thotë që s’beson se i ka lënë atë përshtypje.