Kei vlerëson se Musa si zgjedhje e Donës është një zgjedhje e duhur dhe këtë ja thotë vetë kësaj të fundit.

“Ke bërë zgjedhjen e duhur dhe nuk duhet ta vrasësh fare mendjen për këtë”, i thotë ajo.

Dona i kujton ndodhitë që kanë ndodhur në shtëpinë e beqarëve ku thotë se vërtetë nisi t’i pëlqejë Musa.

“Erdhi një moment dhe thoja që po të mos futesha me këtë (Musën) nuk do të shkoja fare, se nuk futem me një person që nuk e ndjej”, tregon ajo.

Kei e vlerëson musën.

“Ai është i pjekur dhe për t’u admiruar si karakter”, thotë ajo.