Elsamedi foli me Ambrën dhe i tha asaj se Dona ishte shumë provokuese në provën e javës ku ishin në grup me Olsin.

Më pas, ai ja thotë në sy edhe Donës. “Sa provokuese paske qenë moj Dona”, i thotë Elsamedi.

Por Dona ka një tjetër mendim, sipas saj ishte Ambra që po provokonte më shumë, madje po e kalonte edhe masën.

“Pse ajo nuk po bënte të njëjtën gjë. Në fakt Ambra po e kalonte masën”, i thotë Dona Elisonës.