Dona është keqkuptuar nga një situatë mes Fiorentinës dhe Musait, duke i kërkuar llogari këtij të fundit se përse afrohet me Fiorentinën.

Fatmirësisht për çiftin kjo situatë është zgjidhur shpejt, pasi Musai ia shpjegon në detaje situatën.

Musai ka thyer një gotë në mëngjes dhe Fiorentina ka mbledhur copat e gotës dhe i ka hedhur në gotën qe Musai mbante në dorë.

Dona e ka pare skenën dhe ka menduar se Musai ishte duke i shërbyer Fiorentinës dhe i kërkon sqarime për këtë pjesë.