Gjatë lojës me shishe, Musa e pyet Donën se cili është çifti më fals në shtëpi.

“Ambra dhe Elsamedi”, përgjigjet Dona, ndërsa i kërkon falje Elsamedit. Ai i përgjigjet se nuk ka lidhje pasi ishte vetëm një pyetje.

Më pas, të shtrirë të dy, Dona i thotë Musës se Elsamedi u ndje shumë keq. “Po t’i mund të kishe zgjedhur një tjetër çift”, i thotë Musa.

“S’ka problem se do të më rrijë gjithë kohën afër”, i thotë Dona. “Prit ndonjë debat tani. S’është problemi jot”, i thotë ajo Musës.