Pavarësisht kundërshtive çifti Danjeli dhe Fotini dukeshin shumë të vendosur për të hedhur këtë hap të rëndësishëm.

Por fjalët nuk mungojnë as tani. Një media rozë ka pohuar se Danjeli ka treguar detaje për divorcin e tyre. Por menjëherë pas kësaj ai ka një reagim të fortë për të gjithë ata që flasin se çifti do të ndahet.

‘Nuk jam shprehur asnjehere per revisten Story. Unë e dua Fotininë.’ shkruan Danjeli krah fotos goditëse kundër revistës që kishte publikuar lajmin.