Çifti që largohet përfundimisht nga shtëpia e Big Brotherit duke hequr dorë nga çmimi i madh prej 100 milionë lekësh ishte Denisi dhe Gerta.

Dy banorët e shtëpisë së çifteve u larguan nga shtëpia pas votës së publikut, që mbajti në shtëpi çiftet Adem-Ejona dhe Kei-Vivi.

Çifti hyri në shtëpi me moton “Së bashku për të fituar”, por në dy javët e qëndrimit, jo pak herë nuk ishin bashkë, pasi raporti mes tyre karakterizohej nga debate të shpeshta.