Musa është kundër dënimit që ka marrë për moslarjen e enëve dhe i thotë Dones se nuk di bëjë më punët.

“Nuk kam ardhur të bëj shërbëtorin. Do bombë ajo (Enida), ia pëlcas unë”, shprehet Musa.

Po ashtu edhe banorja tjetër e dënuar për mos realizimin e detyrave të saj, Ambra, është e mërzitur për këtë masë.

Ajo i tregon Musës dhe Donës ngjarjen dhe thotë se më vjen inat. “Ata nuk dinë çfarë bëjnë”, shprehet Dona, ndërsa Ambra thotë se e bëjnë vetëm për t’u dukur në sy të të tjerëve.

“Këtu nuk kemi ardhur të marrim urdhra nga askush dhe as të bëjmë shërbëtorin e askujt”, shprehet Dona, e cila ndërron menjëherë mendim duke shtuar se “Nese ne u vihemi kundra, u shkon java shumë keq dhe do penalizohemi të gjithë dhe përgjegjësia më e madhe bie te ata që nuk e kanë bërë punën si lider.

Ndërkohë që mus qartazi duket se vijon të jetë i acaruar. “Nuk më pëlcet fare, i bej të gjithë lëmsh. I fus një nga një në kovë. S’kam ardhur këtu që të bëj drekën e darkën, s’kam ardhur për të punuar, po ashtu punoja jashtë. Respektoj një vendim logjik, një vendim jo logjik nuk e respektoj. Sepse dje në darkë më thanë laji nesër në mëngjes enët dhe u thashë që kam mëngjesin. Tani thonë që nuk lejohet të ndërrosh rolet”.