Nisur nga buxheti i pakët dhe debatet e ashpra mes banorëve nëse duhet apo jo që të blejnë cigare, Lupçe në pozicionin e liderit ndërhyn me një urdhër të pashembullt.

“Nuk ka buxhet personal këtë javë. Nuk do të ketë”, u drejtohet ai, duke kërkuar që buxheti të përllogaritet si një dhe i gjithë.

Fotinia nuk është dakord.

“Pse ti nuk kishe buxhet personal kur isha unë lider?”, e pyet ajo.

Lupçe i thotë se janë situata të ndryshme dhe buxheti tani është shumë i reduktuar.

“Buxheti nuk është çështje lideri. Të mos shkojmë as në banjo ne po s’deshe ti?”, ja kthen Fotinia që më pas çohet dhe niset të largohet.

“Ik qaj! Do hamë bukë ne, nuk do të pijmë cigare”, ja kthen Lupçe.

“S’kam nevojë të qaj! Ti acarohesh dhe bërtet me të madhe”, i thotë Fotinia.