Debati mes tyre mund të lindë nga momenti në moment edhe kur janë në kuzhinë dhe komentojnë diçka që bën njëri prej tyre.

Lupçe ndodhej pikërisht aty kur po lante gotat dhe po diskutonte me banorët e tjerë, kur u përfshi në një debat të ashpër me Danjelin, që ndërhyu duke i thënë që “t’i linte fjalët dhe të lante gotat”.

Danjeli: Laj gotat aty, atë bëj!

Lupçe: Ik fshij pluhurat!

Danjeli: Je kalama 100 karatësh!

Lupçe: Ti sa je? Ti je kalama!

Danjeli: Kaq kisha!

Lupçe: Ti nuk tregove asgjë!

Danjeli: Kisha qejf me la banjot, ti paske qenë duke u tallur! Sa budalla je!

Lupçe: Budalla isha! Rrofsh o i zgjuari i shekullit! O i zgjuar!

Danjeli: Të isha prindi yt do të të kisha tërheq veshin!

Lupçe: Ik o legen m…! (I drejtohet Olsit) E kuptove ça më tha? Kap prindërit injoranti! O injorant mos më kap prindërit me gojë! Vritu! Mbytu!

Danjeli: Je kalama! Vetëm ofendime di!

Lupçe: Vritu! Mbytu! Nuk të ngel gjë tjetër ty! O injorant, o legen po më prek prindërit mua! Ik vritu! Mbytu se kaq kapacitet ke!

Danjeli: Nuk keni ç’bëni tjetër! S’më intereson fare se vetëm shajnë dhe ofendojnë! Të bëjnë ç’të duan që të gjithë! Ik kalama, mos fol fare. Lapanjos!

Lupçe: Injorant! Lapanjos! Ik vritu se këtë di të bësh ti!