Gerta dhe Denisi u rikthehen debateve mes tyre. Në oborr, Gerta i vendos këmbët në shpinë, por ai i kërkon që t’i heqë.

“Këmbët janë gjëja më e bukur që kanë femrat, ku thotë më duken të pista”, i thotë Gerta duke refuzuar që t’i heqë ato.

“Këmbët dhe vithet”, e plotëson Kei.

Por Denisi këmbëngul dhe i flet me zë të lartë Gertë që t’i heqë ato dhe Gerta ashtu bën.

Gjithçka ndodhi në sy të Danjelit dhe Fotinisë, që komentuan nga distanca debatin mes çiftit.

Danjeli: Denisi është i stresuar.

Fotinia: Kush?