Danjeli i thotë Fotinisë se atij i ka mbetur në mendje sjellja e Olsit ditën e shtunë sepse ata nuk meritonin asnjë nga llafet qe kanë dëgjuar te shtunën.

Fotinia shprehet se mes djemve të mbetur në shtëpi, Olsi është ndryshe nga Lupçja dhe historinë që ka ndodhur e ka hedhur pas krahëve.

Por Danjeli nuk duket edhe aq i bindur duke shtuar se pavarësisht që bëjnë shaka gjërat nuk kalohen aq kollaj.