Për Danjelin, Lupçja ka ndryshuar shumë. Ai i thotë se është zero dhe mosmirënjohës.

Sipas Danjelit, Lupçja ka qenë servil i Olsit dhe Fiorentinës.

“Unë të nxorra nga balta”, i thotë Danjeli.

Lupçja ja kthen duke i thënë se po gabohet. Ai i thotë se ka shumë argumenta kundër Danjelit, ndaj të bëjë kujdes dhe ja kthen me të njëjtën përgjigjje kur i thotë se është zero.