Danjeli: Kush nominon Liridonin ka punë me mua

Në mungesë të vajzave dhe pa alternativa të tjera, Danjeli është detyruar t’i kërkoi Liridonit t’i bëjë mazash.

“Vetëm 4 minuta më duhen, jam ok”, i thotë ai Liridonit. Pas relaksit ai thotë: “O ç’a jete, harrova cigaren e kafen”.

Danjeli thotë se Liridoni është masazhator i shkëlqyer, madje për këtë ka edhe një mesazh për djemtë e tjerë.

“Kush më nominon Liridonin ka punë me thua”, thotë Danjeli me shaka.